Şumudică, gesturi de mahala la adresa unui reporter tv

14 septembrie 2015 16:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică s-a dat în spectacol la finalul meciului Astra - Pandurii 1-2 şi a comis un gest de bădăran la adresa unui reporter tv.

Şumudică s-a enervat din senin la una dintre întrebările puse de reporterul Digisport, Ionuţ Petrişor, şi a răbufnit la adresa acestuia. Cu mâinile în şolduri, i s-a adresat reporterului: “Asta te interesează pe tine acum? Asta te interesează? Ce ţi s-a părut? Da, eu am spus să execute Boldrin, eşti mulţumit?”.

Câteva minute mai târziu, când a fost întrebat dacă Enache a fost nemulţumit pentru că a fost înlocuit în timpul partidei, Şumudică a izbucnit din nou: “Dacă tu vrei să te cerţi cu mine, greşeşti. Toate întrebările pe care mi le pui, sunt întrebări cu tentă.” Apoi a răspuns întrebării, dar a adăugat la final: “Ţi-am răspuns, că eşti frumuşel aşa şi-mi place să-ţi răspund.”

Finalul interviului a fost unul pe care nimeni nu-l bănuia. “Faptul că dumneavoastră aţi spus că sunteţi în tatonări cu Craiova credeţi că afectează moralul jucătorilor?” a fost întrebarea care l-a făcut pe Şumudică să plece din faţa camerei de luat vederi în mare viteză, fără să mai răspundă. Din păcate, la câteva minute după aceste momente, Şumudică a trecut pe lângă reporter în zona de flash interviuri şi i-a spus: “Cu mine să nu mai vorbeşti niciodată, toată viaţa ta. Să mă ocoleşti toată viaţa ta, cât eşti în presă.”

Şumudică a avut o reacţie nervoasă şi la adresa unui suporter al Astrei, care-l contesta pe Alibec. "Zi-i să joace fotbal!", i-a strigat spectatorul. "Bă, taci mă! Zi mersi că te uiţi la Divizia A şi taci, bă, din gură!", a răspuns antrenorul.

Mai multe