Şumudică l-a "înţepat" pe Rădoi: "O să facă şedinţă cu pompierii şi apoi antrenează"!

16 iunie 2015 12:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, nu e de acord cu numirea lui Mirel Rădoi ca tehnician al Stelei, în condiţiile în care acesta nu are niciun fel de pregătire. Cei din Ghencea l-au trecut în acte ca director sportiv pentru a putea sta pe banca tehnică în timpul meciurilor.

"Încearcă să dea impresia că nu el e antrenorul, e jenant...se plimba pe acolo, prin teren, ca şi cum n-ar interveni. Acum citesc că vor să-l facă director sportiv şi să-i ia prerogativele lui Mache. Se duce să stea cu pompierii la şedinţă, cu bodygurazii, apoi se duce să antreneze", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Antrenorul Astrei a avut şi el în trecut probleme de acest gen, iar cei de la Şcoala Federală de Antrenori i-au interzis să figureze altfel în acte. "Am avut problema de a antrena două echipe într-o perioadă foarte scurtă şi apoi n-am mai avut voie să antrenez. Mi s-a spus că sunt la a treia echipă. M-au ameninţat. «Voi trimite o comisie de la Federaţie să urmărească dacă conduci antrenamentele sau nu. Vei fi suspendat sau clubul va avea de suferit», mi-au spus", a declarat acesta.

Mai multe