Şumudică: "Nu aş antrena Steaua, că ne împuşcăm, dar la Dinamo aş merge"

27 septembrie 2016 10:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a vorbit despre relaţia cu patronul Stelei, Gigi Becali, care-l sună des pentru a-i oferta jucătorii, despre rivalitate cu cei din Ghencea, dar şi despre simpatia pentru dinamovişti, deşi e un rapidist convins.

"Gigi Becali m-a sunat și astăzi (n.r. luni, 26 septembrie) și nu i-am răspuns la telefon, pentru că omul, de câte ori mă sună înainte de meci, o comit. Deci nu-i mai răspund la telefon înainte de meci. Îmi tot spune de Junior Morais, că-l vrea și pe Junior, că nu crede în play-off și dacă suntem în play-out suntem forțați să-i dăm. Îmi tot spune de prețuri, de parcă eu sunt patronul. Mă mai șicanează, mă mai întâlnesc cu el acolo prin Pipera, că suntem vecini... I-am spus că-l voi chinui și anul ăsta și mi-a spus, printre altele, că-și dorește din suflet să nu prindem play-off-ul, pentru că suntem singura echipă de care îi e fric. De asta chiar îmi pare bine", a declarat Marius Şumudică după Astra - Poli Iaşi, 1-0.

"De mine nu vorbim. Păi, ce, e revoluţie, ce să vorbesc la Steaua, ne împuşcăm! Asta ne mai trebuie! Asta ar fi ultima, să ajung şi pe la Steaua antrenor. La Dinamo, da. La Dinamo m-aş duce cu inima deschisă, dar la Steaua, nu", a dezvăluit acesta.

Mai multe