Şumudică: "Nu o să transfer niciodată jucători de la FCSB"

27 septembrie 2015 17:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, nu încetează conflictul cu steliştii şi a anunţat că niciodată nu va transfera un jucător care a evoluat în Ghencea.

"Tade, Taher, soluţii pentru Astra? Sunt doi jucători de la FCSB, jucători care pe mine nu mă interesează. Tot respectul pentru ei, eu nu o să transfer niciodată de la FCSB, cât timp sunt antrenor", a spus Şumudică.

Apoi, a continuat: "Cu tot respectul pentru ei, sunt jucători foarte buni, sunt jucători care nouă ne sunt în momentul de față contracandidați la play-off și nu intră în calcul. Nu putem să-i luăm, pentru că sunt jucători foarte scumpi, sunt foarte buni". El l-a atacat şi pe secundul Stelei, Nicolae Dică, care spusese că cei care l-au criticat pe Rădoi ar trebui acum să vorbească şi despre Dican, antrenorul CFR-ului neavând licenţa PRO, dar şi despre Pancu, care e antrenor secund-jucător la Voluntari. "E antrenor Pancu? Eu nu l-am văzut. Să vedem dacă se ridică de pe bancă. Pancu e jucător. Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia", a mai spus Şumudică.

Mai multe