Şumudică: "Putem să ne batem la primele trei locuri"

3 martie 2017 15:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat după restanţa cu Poli Iaşi, meci în care echipa sa a reuşit să câştige cu 3-2 şi să se califice în play-off, că acum obiectivul e acum clasarea pe podium.

"Victorie importantă, ne-am calificat în play-off, suntem pe trei, avem şansa de a ne păstra locul, putem reveni după ce suntem conduşi, suntem echipă matură. Ne-a lipsit Budescu, sper să-l recuperăm mai repede. Putem să ne batem la primele trei locuri. La pauză i-am mobilizat cu câteva sticle aruncate, vreo doi pumni, vorba vine, am încercat să le închid benzile. Aveam nevoie de victorie, am riscat, 7 victorii consecutive este record, sperăm ca această echipă ajungă unde îi este locul. Am realizat un obiectiv, calificarea în cupele europene, matematic suntem acolo, o echipă din cele şase este în insolvenţă, deci clar suntem acolo.Mă bucur că suntem în primele şase echipe, vor fi meciuri frumoase", a declarat Şumudică la Digisport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe