Şumudică, replică din BD pentru Meme: “Fă-te om, alungă gândul necurat”

26 aprilie 2016 15:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a sugerat că Astra a câştigat lejer cu ASA, 4-1, mureşenii lăsându-se bătuţi. În plus, giurgiuvenii ar fi avut parte şi de ajutorul arbitrilor.

Mihai Stoica a postat un mesaj pe Facebook, în timpul meciului ASA Târgu Mureş - Astra Giurgiu, scor 1-4, în care lasă să se înţeleagă că Ivan Gonzalez a provocat intenţionat un penalti în favoarea oaspeţilor. "Să-i explice cineva lui Ivan Gonzalez că nu trebuia să-şi dea silinţa să facă penalti. Pentru asta erau Colţescu şi Haţegan", a scris Stoica. El a continuat după marcarea golului al doilea de către Astra: "S-a chinuit băiatul şi la golul 2".

După acest anunţ, antrenorul liderului, Marius Şumudică, a tunat: “Meme Stoica este prea mare pentru noi şi pentru fotbalul românesc ca să-i răspund eu. Îi aduc doar aminte de un simplu refren din BD: <<Fă-te om, fă-te om, alungă gândul necurat>>.

Antrenorul Astrei a făcut o trimitere la o scenă din filmul "B.D. în alertă", în care cele trei personaje negative, Patraulea, Gogu Steriade şi Trandafir, îi cântă, în momentul eliberării din închisoare, comandantului penitenciarului o compoziţie a lor, cu refrenul: "Fă-te om, fă-te om, alungă-ţi gândul necinstit...", dedicată celor care i-au readus pe drumul ce bun.

Mihai Stoica a fost eliberat condiţionat din închisoare la 15 februarie, după ce a ispăşit o parte din condamnarea în Dosarul Transferurilor.

"De azi, în dicţionarul meu a mai apărut un sinonim. Ba nu, de ieri", a răspuns Stoica pe facebook, dând definiţia cuvântului derbedeu.

Tehnicianul i-a "înţepat" şi pe Duckadam şi Hagi, primul susţinând că Astra nu merită să câştige titlul, iar "Regele" dând de înţeles că giurgiuvenii au susţinere din partea FRF. „Îi spun acestui simbol FCSB-ist că Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat fiindcă a condus încă din tur, iar Hagi nu ştiu ce a vrut să spună. Ca antrenor, săracul, nu a reuşit să mă bată. Începea meciul în sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe dedesubt", a comentat “Şumi”, care ar putea ajunge iar la Comisia de Disciplină după ce le-a arătat semne obscene fanilor la meciul cu ASA.

Mai multe