Şumudică şi Meme, ceartă ca-n mahala

10 aprilie 2016 21:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică şi Mihai Stoica încearcă fiecare să-şi apere interesele echipei, dar metoda aleasă a dus la luarea în derâdere a stilului vestimentar sau la aluzii privind viaţa de puşcăriaş şi a orientării sexuale ale stelistului.

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, nu ratează nici o ocazie de a-i „înţepa” pe stelişti, cel mai nou pe listă fiind Nicuşor Stanciu, antrenorul enervându-se că mijlocaşul nu e suspendat pentru gesturile obscene făcute la meciul cu Pandurii. „Îi transmit să ne lase jucătorii în pace, să ironizeze pe altcineva, că la mintea lui astea sunt ironii. E antipatic. E caricatural. Nu te uiţi în oglindă? Te îmbraci pe întuneric? Că şi aşa făcea glume pe seama altora la acest capitol”, a fost mesajul directorului sportiv al roş-albaştrilor, Stoica.

De aici, Şumudică s-a dezlănţuit la adresa oficialului advers. „Oricum m-aş îmbrăca, niciodată nu am făcut-o în dungi. El a avut tricouri în dungi în ultima vreme şi a fost tâmplar. Ferească Dumnezeu! Ăsta-i răspunsul pentru domnul...sau doamna, că unii în ultimul timp unii îi zic Mimi, alţii Miţa, nu ştiu de ce”, a spus antrenorul, aluzie la faptul că stelistul a ieşit recent din închisoare după ce şi-a ispăşit pedeapsa din „Dosarul Transferurilor”. Imediat, a venit şi replica stelistului, publicată pe pagina sa de facebook: „Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreţine o polemică interesantă. M-am înşelat. Prea prost. Prea de la ţară”.

Mai multe