Şumudică "trage" de Budescu să rămână la Astra

11 ianuarie 2017 18:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Şumudică e aproape de a-l convinge pe Constantin Budescu să rămână la Astra, atacantul având oferte de la Steaua Roşie Belgrad şi Steaua Bucureşti.

"Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult pentru că Budescu e un jucător care pe mine m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori ca și rezultate și am o datorie morală față de el. Eu nu mă implic în a aduce jucatori, dar în ceea ce-l privește, am nevoie de el și încerc să-l conving să rămână alături de mine și cred că sunt foarte aproape. A fost un ajutor reciproc. Când am ajuns la echipă nu avea o cotă așa de bună. S-a vândut pe o sumă bună conturile s-au rotunjit, e un jucător respectat. Pe final de an Budescu a ajuns într-o formă sportivă foarte bună. Ne-a ajutat enorm să revenim în lupta pentru play-off. Mă simt dator față de el, Teixeira, Lovin. Mă simt nevoit ca şi eu să-i ajut cum și ei m-au ajutat.

El are o ofertă de la Steaua Roşie. Eu am propunerea pe mail, o propunere mult peste ce poate oferi o echipă din România. Încercam să ne ridicăm și noi la un nivel acceptabil în ceea ce privește remunerația. Când Dani Coman a spus că e o ofertă greu de refuzat, rivalizează și cu cea a Stelei. Astra îi face o ofertă dacă nu peste, cred ca identică cu a Stelei. Președintele Stelei Rosii e la Madrid, au vândut un jucător la Deportivo și vor foarte mult să-l semneze pe Budescu. Eu cred că îl deturnez și îl aduc către Astra. Și asta a fost una din condițiile pe care le-a pus. Dacă ramâi și tu, rămân și eu. Dacă își doreau să mă dea afară, faceau lucrul acesta", a spus Şumudică la Digi Sport.

Mai multe