«Super Dan», pe val

9 decembrie 2012 16:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a pus piciorul pe acceleraţie şi nimeni nu ştie unde se va opri! În ultimele 13 meciuri în toate competiţiile, Dinamo Moscova, o echipă pe „Super Dan" a preluat-o de pe ultimul loc, are un bilanţ fantastic: 11 victorii, 2 egaluri, zero înfrângeri!

Ultimul succes a venit, ieri, în deplasare, la Terek, scor 2-1 („dublă" Kuranyi - Ropotan a jucat la Dinamo din minutul 68).  Elevii lui „Super Dan" au bifat astfel a cincea victorie la rând în campionat, dintre care trei în compania unor formaţii care se bat la titlu: Zenit (3-0), Rubin Kazan (3-0) şi Terek (2-1). Dinamo Moscova a ajuns pe locul 8 din 16 cu 30 de puncte.

Ropotan şi compania sunt la doua „lungimi" de poziţia a 5-a, ultima care duce în Liga Europa. Dacă lui Dan Petrescu lucrurile-i merg de minune, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Adi Mutu. Cu două goluri în zece apariţii la Ajaccio - ultimul gol l-a dat din penalty, la 24 noiembrie - Mutu i-a convins pe francezi că nu e salvatorul în care şi-au pus ei speranţele. Atacantul de 33 de ani a început pe bancă meciul pierdut la Montpellier, scor 0-3. Românul a fost introdus abia în minutul  61, când tabela arăta 2-0 pentru gazde. Ajaccio a ajuns pe locul 17 din 20, cu 16 puncte.

Mai multe