"Super-Mario" Balotelli a tras 50 de şuturi pentru un gol

12 februarie 2015 11:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul italian al echipei Liverpool a avut nevoie de 17 meciuri pentru prima reuşită în campionatul Angliei.

S-a trezit „Super-Mario” Balotelli! Transferat vara trecută de Liverpool cu speranţa că-l va putea înlocui pe Luis Surez, plecat la Barcelona, internaţionalul italian a explodat abia acum. Marţi seară, Balotelli a dat golul victoriei în partida cu Tottenham (3-2), prilej de sărbătoare pentru fanii „cormoranilor”.

Aceştia au savurat din plin prima reuşită a lui „Super-Mario” în Premier League, la jumătate de an de când vârful de culoare a ajuns pe „Anfield” (Balotelli mai dăsuse două goluri pentru Liverpool, dar în Cupa Angliei şi Liga Campionilor). Contra echipei lui Chiricheş (românul n-a fost în lot), fotbalistul de 24 de ani a marcat cu poarta goală şi i-a pus la treabă pe statisticieni.

Astfel, s-a aflat că Balotelli a marcat după 170 de zile de la semnătură, perioadă în care a strâns 17 meciuri şi 850 de minute în campionatul Angliei. Mai mult, pentru a sparge gheaţa, „Super-Mario” a avut nevoie de 50 de şuturi spre buturile adverse (19 pe poartă, 17 în afara porţii şi 14 execuţii blocate de fundaşi).

Mai multe