Superlativele turului Ligii 1

28 octombrie 2016 11:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Prima parte a campionatului intern a adus multe date interesante pentru microbiști, dar și pentru amatorii de pariuri sportive.

Specialiștii Betano.com au realizat o analiză a primelor 13 etape din Liga 1, care în formatul său nou cuprinde 26 de etape și apoi play-off pentru cei mai buni și play-out pentru cei mai slabi.

Cele 13 etape din Liga 1 disputate până acum au scos în evidență favoritele la câștigarea sezonului regulat. Cel mai incisiv atac este al celor de la CFR Cluj, fotbaliștii ardeleni marcând 23 de goluri (medie de 1,7 goluri pe meci) și având cel mai bun golaveraj (+12). Dacă CFR nu ar fi fost depunctată, acum ar fi fost pe un meritoriu loc 3.

Campioana en-titre, Astra Giurgiu, cotată cu șansa a doua la titlu la startul acestei ediții, nu excelează prin nimic în acest tur, fiind mai aproape de retrogradare decât de podium. Favorita „pe hârtie” a fost Steaua în vară, iar militarii au confirmat predicțiile caselor de pariuri, conducând plutonul având și cea mai bună apărare, doar 10 goluri primite.

Conform analizei Betano.com, roș-albaștrii au și cele mai mari șanse (cota 1,01) să termine pe unul dintre primele două locuri la finalul campionatului, fiind urmați de surprizele plăcute ale sezonului 2016/2017, Viitorul și Craiova (2,15) și de marea rivală, Dinamo (3,00). Toate cotele pentru Top 2 la finalul campionatului sunt aici.

CSU Craiova a profitat cel mai mult de avantajul terenului propriu unde a adunat 16 puncte. Același număr de „boabe” a fost cules de Steaua, dar în deplasare.

Rulând nu mai puțin de 32 de jucători în acest tur, nici unul din jucătorii formației antrenate de Reghecampf nu se alfă în topul marcatorilor. Albanezul Azdren Llullaku, mijlocașul ofensiv al lui Gaz Metan, este în acest moment cel mai bun marcator și are prima șansă de a câștiga „Gheata de Aur” a Ligii 1, Betano.com atribuindu-i o cotă de 4,00 pentru a reuși performanța.

Pentru a vedea toate cotele pentru golgheterul Ligii 1, apasă aici.

Eternul derby a strâns în mod clasic cei mai mulți spectatori. Peste 27 de mii de oameni au venit să-și susțină favoritele la egalul de pe Arena Națională din acest tur. Media spectatorilor în Liga 1 este însă de zece ori mai mică decât cifra atinsă de derby, mai exact la cele 91 de partide jucate în debutul de sezon au asistat doar 2.698 de spectatori pe meci, prefațând un minimum istoric.

Turul este deja istorie, urmează returul și apoi playoff-ul care se anunță foarte disputat. Steaua are prima șansă la titlu, urmată de CSU Craiova și Viitorul, iar careul de ași este completat de Dinamo. Aici poți găsi toate cotele pentru câștigătoarea Ligii 1 din acest sezon.

Mai multe