Surpriză imensă: Germania, învinsă acasă de Macedonia de Nord

1 aprilie 2021 9:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Surpriza de până acum a acestor preliminarii pentru Campionatul Mondial s-a înregistrat chiar în grupa României și a fost realizată de Macedonia de Nord, care a învins cu 2-1 în Germania.

La finalul partidei, selecţionerul Joachim Low s-a declarat dezamăgit de înfrângere, care confirmă forma slabă traversată de nemți. ”Dezamăgirea este enormă. Obiectivul nostru era de a lua nouă puncte în trei jocuri, pe care le-am scăpat când le-am avut în mână. Nu putem da vina decât pe noi înşine. Este dificil să facem o analiză la cald, dar am fost obosiţi, ne-a lipsit prospeţimea. Am fost lenţi în atac, dar chiar şi atunci când am fost rapizi nu am găsit mijloacele de a pune probleme probleme adversarului nostru", a declarat Low.

Macedonia de Nord a învins, miercuri, în deplasare, Germania, într-un meci din etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, din care face parte şi România. Într-o altă partidă, Islanda a obţinut primele puncte după 4-1 în Liechtenstein. După cum se știe, românii s-au făcut de râs în Armenia, pierzând cu 3-2.

Mai multe