Tamaş a început să bea pe la sate

11 iunie 2013 15:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

N-au trecut nici două săptămâni de când Gabriel Tamaş s-a făcut de râs în Bucureşti, că a comis-o din nou. De această dată însă, fotbalistul s-a dat în spectacol în provincie, unde discreţia e mai mare.

Tamaş a spart uşa unui bloc din Capitală pe 31 mai, la ora 08:00 dimineaţa şi pentru asta a plătit peste 3.000 de lei. Umilinţa de a dormi beat în scara blocului şi de a rata un meci al echipei naţionale, nu l-a învăţat însă minte pe fundaşul în vârstă de 29 de ani. Zilele trecute, jucătorul lui West Bromwich Albion a petrecut din nou până în zori, dar într-un club din Galaţi.

Gazeta Sporturilor a scris că „Union Jack" şi apoi „Divino" au fost locaţiile unde Tamş şi un prieten de-al său s-au distrat pe cinste. Localnicii au dezvăluit însă că Gabriel Tamaş, pentru a se distra departe de ochii oricăror indiscreţi, a renunţat nu numai la Bucureşti, ci şi la lumea urbană. Astfel, ca să bea în linişte, Tamaş a ajuns să meargă chiar în discoteci de la ţară, Gazeta vehiculând pe surse numele comunei gălăţene Cudalbi. În condiţiile în care nu învaţă nimic din ce i se întâmplă, e greu de crezut către ce se îndreaptă fotbalistul Gabi Tamaş.

În mai a făcut praf o uşă

În ultima zi din luna mai, Gabi Tamaş a fost protagonistul unui incident care a ţinut prima pagină a ziarelor şi a deschis buletinele de ştiri ale televiziunilor.

Aşa arăta uşa după ce a fost lovită de Tamaş (foto: Dorin Constanda)

La 31 mai, la ora 8.00, beat „pulbere" a spart uşa de termopan a unui bloc din Bucureşti, motiv pentru care a fost dus în cătuşe la poliţie. A pierdut şi echipa naţională şi a plătit şi paguba, 3.000 de lei

Mai multe