Tamaş, ai grijă să nu ajungi ca Gascoigne!

17 octombrie 2013 14:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Tamaş a ajuns acum, din om de bază la echipa naţională, şomer de lux. CFR i-a reziliat acordul după numai şase zile, motivul fiind escapada bahică alături de Costea, şi riscă să se schimbe dintr-un fotbalist talentat într-un celebru alcoolic.

Paul Gascoigne, 46 de ani. A fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi, a evoluat la echipe ca Newcastle, Tottenham sau Lazio şi are zeci de meciuri la echipa naţională a Angliei. Totuşi, e în memoria fanilor ca unul care se luptă să scape de dependenţa de alcool. Provine dintr-o familie dezorganizată, a avut de mic nevoie de consiliere, iar la 31 de ani a fost prima dată internat după ce a băut 32 de shoturi de whisky. A fost diagnosticat ca maniac depresiv, s-a tratat la o clinică din SUA, dar nu a învins alcoolul.

A ajuns să fie arestat pentru că şi-a bătut fosta soţie sau a fost prins băut la volan. În ultimul timp ajunsese să consume patru sticle de whisky pe zi şi "trăgea" 16 linii de cocaină. Recent s-a destăinuit într-un documentar, după 15 ani de când luptă să-şi învingă viciiile: "Vreau să mor, să nu mai simt durerea. Mi-aş dori să dispară băutura sau să dispar eu într-o cutie de lemn bătută în cuie".

Acum, se pare că are discipoli în România! Tamaş a pierdut naţionala după ce la englezii de la WBA era eternă rezervă şi dorind să-şi relanseze cariera în ţară doar s-a făcut de râs prin comportamentul său. Cunoscuţii săi spun că se transformă atunci când bea şi ajunge să-şi arunce hainele de pe el sau devine violent. Zilele trecute l-a pocnit pe Pancu, care doar voia să-l tempereze după ce făcea scandal în hotelul lui Mircea Sandu, iar acum a fost data afară de la CFR. Şi-n Cluj se "remarcase" printr-o escapadă bahică alături de Florin Costea.

Pentru a nu ajunge ca Gascoigne, părinţii i-au angajat lui Tamaş un bodyguard

Incidente «marca» Tamaş

2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, dar a scăpat.2005. După ce Dinamo remizase acasă cu Jiul, a devastat discoteca "No Problem" din Braşov.2009. S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la trei dimineaţa, a cerut să i se facă masaj. 2011. Obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului în Brazilia.2013. Înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.2013. A vrut să-şi facă nevoile în bucătăria hotelului lui Mircea Sandu şi l-a lovit mişeleşte pe Pancu, rapidistul dorind să-l împiedice să se facă de ruşine în public2013. Alături de Florin Costea s-a distrat într-un club din Cluj şi a fost îndepărtat de la echipă de către preşedintele Iuliu Mureşan

Mai multe