«Tamaş era beat sau adormit!»

26 februarie 2016 20:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Tamaş a sosit ca vedetă în Liga I şi vrea să facă parte şi din lotul României la Euro 2016. Totuşi, în meciul cu codaşa FC Voluntari, stelistul a fost ridiculizat în două rânduri de necunoscutul Kone.

Apărătorul de 32 de ani are şansa să arate că prestaţia sa în partida cu Voluntari, pierdută cu 3-1, a fost un accident. Hamed Kone a reuşit o “dublă” şi de fiecare dată fundaşul roş-albaştrilor a fost un simplu jalon, la capitolul gafe alăturându-i-se şi colegul său Pintilii. Înaintea disputei de diseară cu Iaşi, Valeriu Iftime, patronul trupei din Botoşani, “i-a reamintit” lui Gabi Tamaş ce s-a întâmplat în confruntarea de la începutul săptămânii.

“Sincopa Stelei, de la meciul cu Voluntari, pentru mine e de fapt o pierdere dubioasă. Nu-mi dau seama cum un jucător micuţ, ca Hamed Kone, aleargă printre toţi, nimeni nu-l opreşte, iar faza se petrecea în minutul 90. Tamaş, dacă nu era băut, era adormit”, a spus acesta.

Apoi, a continuat: “Nu poţi să-l laşi să se ducă aşa pe lângă tine, chit că primeai cartonaş roşu. Am văzut doar ultimele faze şi Kone părea ca un copil în grădina lui. Dacă eşti o echipă mare, nu ai voie să faci aşa ceva şi dacă va juca la fel, nu are nici o şansă de câştig pe viitor”.

Chiar dacă Tamaş a declarat senin că “fotbalul e nedrept” şi că eşecul cu elevii lui Ganea “nu e un capăt de ţară”, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul campioanei, i-a certat pe jucători în vestiar. Mai mult, dacă-n confruntarea cu CSMS Iaşi vinovaţii de până acum nu-şi vor schimba atitudinea, atunci vor urmări din tribune partidele din play-off-ul.

Mai multe