Tamaş, înapoi în România

3 octombrie 2014 22:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vin veşti bune din Italia, despre starea de sănătate a lui Gabi Tamaş. Fundaşul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul piciorului drept, iar operaţia a decurs bine. Fotbalistul este nerădbător să înceapă recuperarea, pentru a reveni pe gazon.

După o perioadă tumultoasă în România, Gabi Tamaş şi-a găsit liniştea în Anglia. A semnat cu Watford, în liga secundă engleză, şi devenise jucător de bază. Lucrurile înceapeau să-i meargă bine şi la echipa naţională, unde revenise pentru meciul cu Grecia şi ar fi urmat să joace şi în ”dubla” cu Ungaria şi Finlanda, din preliminariile CE 2016. Ghinonul a făcut însă ca Gabi să se accidenteze în timpul meciului cu Bournemouth, terminat la egalitate, 1-1. Tamaş a ieşit de pe teren în prima repriză, după doar 30 de minute de joc, iar verdictul iniţial al medicilor a fost ceva mai optimist faţă de ceea ce au arătat exemenele efectuate a doua zi.

Fundaşului i s-a spus că nu are cum să scape de operaţie, diagnosticul fiind ruptură completă a ligamentelor încrucişate, combinate şi cu o dislocare a meniscului. Tamaş a ales ca intervenţia chirurgicală să o facă la Roma şi s-a petrecut joi. Fotbalistul român a trecut cu bine peste acest moment şi va mai rămâne o perioadă la clinica din Italia. Va urma apoi o perioadă de recuperare de câteva luni, pe care Gabi a decis să o petreacă în România. Tamaş speră să revină pe teren în patru, maximum cinci luni, ceea ce ar însemna cu cel puţin o lună mai devreme decât i-au transmis doctorii.

Mai multe