Tamaş, la un pas de bătaie cu fanii dinamovişti

27 martie 2016 17:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Tamaş a fost prezent la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României, dar jucătorul roş-albaştrilor a intrat în colimatorul suporterilor "câinilor". Ultraşii nu au uitat că fundaşul a trădat trupa din "Ştefan cel Mare" pentru a juca la rivala din Ghencea.

Actualul stelist a urmărit prima repriză din sectorul suporterilor roş-albi şi a fost înjurat permanent. La un moment dat situaţia a degenerat şi Tamaș a fost aproape de o altercaţie cu trei suporteri care au venit să-i reproşeze că i-a trădat atunci când a semnat cu roş-albaştrii. Oricum, fotbalistul e recunoscut ca un tip violent, implicat în multe scandaluri bahice.

El nu a comentat incidentul, dar a vorbit despre meciul amical România - Spania şi despre lupta la titlu în Liga I. "Diseară va fi greu, jucăm contra unei forţe a fotbalului mondial. Cum au spus şi domnul Burleanu şi domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro. În rest contează să câştigăm şi meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câştig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este uşor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce", a spus fundaşul.

Mai multe