Tamaş, la un pas de Steaua

31 ianuarie 2016 20:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Tamaş, 32 de ani, s-a înţeles cu oficialii lui Cardiff ca în cazul unei oferte concrete să fie lăsat să plece imediat. Din câte se pare, steliştii l-au acontat şi e posibil ca de mâine apărătorul să se alăture lotului aflat în cantonamentul din Turcia.

Românul a ajuns în liga a doua engleză în vara trecută şi a semnat un contract pe un an. Aici, luni de zile nu a prins nici măcar banca de rezerve şi recent a primit o şansă într-un meci oficial. Prea puţin însă, iar impresarul său a ajuns la o înţelegere cu şefii lui Cardiff: dacă prezintă oferte clare, clubul îl lasă pe Gabi să plece fără a avea pretenţii financiare.

În aceste condiţii, roş-albaştrii şi-au manifestat interesul, situaţia nefiind clară până acum din cauza faptului că Gigi Becali se opunea mutării. El nu trecuse peste faptul că Tamaş a fost legitimat şi anul trecut la Steaua, dar a evoluat doar câteva meciuri. Rădoi, tehncianul de atunci, l-a dat afară după ce jucătorul nu s-a prezentat la o acţiune a echipei, motivul fiind o escapadă bahică ce s-a întins până spre dimineaţă.

Totuşi, Reghe i-a explicat acum omului de afaceri că Tamaş ar fi o soluţie foarte bună pentru centrul apărării, unde ar urma să activeze lângă Varela, are o experienţă vastă şi-n plus a garantat că fundaşul nu va mai avea o viaţă extrasportivă dezordonată. Mai mult, Tamaş ar fi de acord cu un salariu mic, la fel ca Marica, dar în cazul calificării în Liga Campionilor ar urma să ia o primă de sute de mii de euro. Reghecampf va reuşi să-şi dubleze postul deficitar în apărare, iar Gigi Becali ar realiza un transfer pentru care nu ar trebui să bage mâna adânc în buzunar.

Mai multe