Tănase revine la naţională! Marica, din nou uitat!

21 septembrie 2015 12:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunţat lista stranierilor convocaţi de principiu pentru meciurile cu Finlanda şi Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European din 2016. Cristi Tănase e printre "tricolori", în timp ce Ciprian Marica a fost iar ignorat.

Cei 19 stranieri sunt următorii:Portari: Ciprian Tătăruşanu (AC Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland);

Fundaşi: Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (SSC Napoli), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogoreț Razgrad), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg);

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogoreț Razgrad), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sînmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Tianjin Teda);

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogoreț Razgrad), Florin Andone (Cordoba).

Ciprian Marica, atacantul celor de la Konyaspor, nu a fost chemat de către Iordănescu, în timp ce Tănase, care a marcat de două ori pentru Tianjin în etapa recentă, a fost convocat.

Lista definitivă a stranierilor va fi anunţată la data de 2 octombrie.România va întîlni Finlanda, pe Arena Naţională, la data de 8 octombrie, de la ora 21.45, iar peste trei zile va juca în deplasare cu Insulele Feroe, de la ora 19.00.

Mai multe