TAS este de partea rapidiştilor

19 iulie 2013 15:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapidiştii au drept de joc în Liga I, însă o hotărâre finală din partea instituţiei de la Lausanne va sosi pe adresa clubului peste câteva săptămâni. Totuşi, giuleştenii susţin că nu au emoţii.

„Planul de reorganizare a clubului va fi aprobat, ne vom pune la punct în toate privinţele", a spus Grigore Sichitiu, revenit în conducerea echipei. Mai mult, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat că trupa lui Rada nu mai poate fi întoarsă într-un eşalon inferior. "E clară treaba! Rapid va juca în Liga 1! Ştiam şi noi că n-are Rapidul licenţă.

Pe plan intern, TAS nu poate să ne dea indicaţii. Chiajna a retrogradat sportiv, e ca un elev repetent. Se joacă aşa cum a stabilit Comitetul Federal", a spus acesta .

Totuşi, tehnicianul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, susţine că TAS va începe un nou proces în cazul disputării barajului, speranţa ilfovenilor fiind ca ei să ia locul Rapidului: "Noi avem o hotărâre în care se spune că s-a respins cererea de suspendare a barajului, că meciul oricum se juca. Dar TAS-ul admite acest proces şi acum se intră pe fond. E posibil să se decidă în trei-patru etape că s-a jucat degeaba".

Mai multe