”Tata Puiu” și-a luat superconsilier. Vezi cu cine s-a sfătuit pentru pregătirea meciului cu Irlanda de Nord!

13 noiembrie 2014 16:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anghel Iordănescu s-a consultat cu tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, înainte de meciul cu Irlanda de Nord.

Selecționerul României a avut parte de ajutor nesperat înaintea partidei de mâine, cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European 2016.

”Îi mulţumesc lui Mircea Lucescu pentru că acceptat invitaţia mea şi a venit, ieri, în cantonamentul echipei naţionale. Am făcut apel la el pentru că este unul dintre oamenii care puteau să fie în locul meu aici şi am văzut că s-a bucurat că am apelat la el. I-a făcut plăcere să îi cunoască pe jucători şi la final a avut şi un mesaj prin care i-a încurajat pe «tricolori». De asemenea, am avut şi eu o discuţie de ordin profesional cu Mircea Lucescu, despre jocul Irlandei de Nord, despre jocul nostru, am vorbit ca între antrenori", a spus Iordănescu.

Fundaşul Răzvan Raţ a menţionat că vizita lui Mircea Lucescu în cantonamentul echipei naţionale a fost una mobilizatoare înaintea partidei de vineri.

"Nea Mircea Lucescu ne-a spus că jucătorii români au o abilitate tehnică deosebită faţă de ceilalţi. Şi că noi putem să învingem Irlanda de Nord prin inteligenţă şi abilitate tehnică. A încercat să ne insufle puţin din vasta sa experienţă ca să avem încredere că putem să obţinem un rezultat bun care să ne aducă aproape de calificare", a adăugat Raţ.

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, i-a vizitat, ieri pe jucătorii echipei naţionale, în cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Lucescu a discutat mai întâi cu selecţionerul Anghel Iordănescu, după care a mers în sala de mese să-i încurajeze pe "tricolori" înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Mai multe