Tatăl lui Bulut, jucător al Galatei, ucis în atentatul de la Ankara

15 martie 2016 11:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Galatasaray Istanbul a anunțat prin intermediul site-ului oficial că tatăl atacantului Umut Bulut şi-a pierdut viaţa în atacul terorist care a avut loc la Ankara.

"Am aflat cu durere că tatăl lui Umut Bulut a fost una dintre persoanele care și-au pierdut viața în atentatul terorist. Clubul și jucătorii îi transmit condoleanțe lui Umut Bulut și familei sale. Durerea este foarte mare." se arată într-un comunicat al clubului, postat pe site-ul oficial, galatasary.org.

Umut Bulut, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la Galatasaray în 2012, de la gruparea franceză Toulouse. În cele 3 sezoane la Istanbul a marcat 30 de goluri în 107 meciuri.

Duminică seara, în capitala Turciei, Ankara, şi-au pierdut viaţa 37 de persoane, iar alte 70 au ajuns cu răni grave la spital în urma unui atac cu o mașină capcană, într-o zonă unde se află mai multe clădiri guvernamentale.

Tatăl lui Bulut se întorcea de la meciul celor de la Galatasaray cu Genclerbirligi, 1-1, meci în care atacantul Bogdan Stancu a marcat din penalty.

Mai multe