Tătăruşanu a închis poarta Fiorentinei în victoria cu Milan. Chiricheş s-a făcut de râs la Napoli

24 august 2015 16:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Tătăruşanu a avut un meci de foc la debutul în noul sezon de Serie A. Pe Artemio Franchi a venit AC Milan, echipă cu mari pretenţii după transferurile din această vară.

Toscanii au detonat însă bomba şi s-au impus fără drept de apel, scor 2-0, prin golurile lui Alonso şi Ilicic. Succesul s-a datorat însă şi portarului român care a făcut minuni în poarta Fiorentinei, parând tot în faţa lui Luiz Adriano, Carlos Bacca şi Keisuke Honda. Etapa viitoare, Tătăruşanu se deplasează la Torino, iar luni e aşteptat la lot pentru dubla cu Ungaria şi Grecia.

Celălalt român din Serie A care a jucat duminică, Vlad Chiricheş, n-a avut însă la fel de mare succes. Debutul în Italia al fostului jucător al lui Tottenham, a fost de rău augur, Napoli pierzând cu el intregralist în deplasarea de la Sassuolo. Ziarele din peninsulă au fost destul de dure cu fundaşul nostru şi situându-se pe aceeaşi lungime de undă cu cele din Anglia la debutul la Tottenham. Practic, reproşurile sunt aceleaşi: "Chiricheş îşi asumă prea multe riscuri. Nu avem nevoie de încă un fundaş nebun", a scris presa din Italia.

Mai multe