Te doare rău, Piţurcă? Antrenorul a rămas cu semne după accidentul de maşină

14 decembrie 2014 20:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă trece prin cele mai dificile momente ale carierei sale de antrenor. De când i-a preluat pe saudiţii de la Al-Ittihad, Piţi a pierdut patru din cinci meciuri, singurul rezultat pozitiv fiind egalul (0-0) cu echipa lui Reghecampf, Al-Hilal.

După ultimul eşec, 0-1 acasă cu Al-Shabab, s-a vorbit chiar despre o reziliere a contractului, formaţia lui Piţurcă fiind ieşită din cursa pentru titlu. Totuşi, potrivit presei locale, şeicii de la Al-Ittihad au încredere în continuare în fostul selecţioner al României. „Jucătorii mei fac multe greşeli. Sper să remediez situaţia”, s-ar fi justificat Piţi în faţa şefilor. 

Pe lângă faptul că rezultatele nu-l ajută deloc, Piţurcă se confruntă şi cu o problemă fizică stânjenitoare. Astfel, după accidentul de maşină suferit la finalul lunii noiembrie, antrenorul de 58 de ani s-a ales cu ochiul stâng tumefiat. Deşi iniţial s-a crezut că accidentul a fost unul minor, fără vătămări corporale, lucrurile au stat altfel. Semnele loviturii s-au văzut pe faţa lui Piţurcă în preziua partidei cu Al-Shabab, într-o fotografie postată pe pagina de Twitter a clubului saudit.

Îl salvează Cristi Tănase?

Mijlocaşul Stelei pare să fie principala ţintă de transfer a lui Victor Piţurcă în această iarnă. „Am nevoie urgent de jucători de atac”, a fost mesajul pe care Piţi l-a transmis conducătorilor de la Al-Ittihad. Dacă arabii îi vor îndeplini dorinţa lui Piţurcă, de câştigat va avea şi Steaua, care solicită pentru Cristi Tănase (27 de ani) cel puţin două milioane de euro.

Mai multe