Timişorenii, eroi pe burta goală

29 octombrie 2017 17:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Elevii lui Popa au reuşit în patru zile să ajungă în optimile Cupei şi să bată în campionat pe fosta campioană, Astra, deşi salariile au iar întârziere.

Poli Timişoara a învins Astra, 2-1, s-a apropiat de play-off, totul venind la scurt timp după ce şi-a asigurat un succes şi-n Cupă. Totuşi, antrenorul Ionuţ Popa e la un pas de demitere, iar jucătorii nu au mai primit leafa de două luni.

Umilinţa cu FCSB, 0-7, i-a „trezit” pe bănăţeni. Imediat s-au impus în faţa rivalei, ASU Timişoara, 1-0, şi continuă în optimile Cupei României, iar acum a triumfat în-n campionat. Astra s-a înclinat cu 2-1, într-un meci în care tehnicianul Edi Iordănescu a intrat în conflict cu arbitrii, a fost trimis în tribune şi le-a arătat semnul cătuşelor. Însă, meritele timişorenilor nu pot fi şterse. „Sunt supărat, am momentele mele de nebunie. Nu ştiu dacă mai duc echipa în play-off sau în play-out. Nu ştiu ce-mi mai doresc acum”, a spus Popa. Supărarea sa e provocată de şefi. Antrenorul e ameninţat constant că va fi dat afară, deja s-au alcătuit liste cu posibili înlocuitori, iar alţii sună şi se autopropun. “Nu vreau să mai comentez. Am mesaje de Crăciun, dacă am porc de Crăciun…Eu din etapa a patra-a, de acum două campionate, tot demis am fost. Cu schimbare, cu ultimatum, mă rog, nu mai spun nimic. Oricum, la Timişoara nu e linişte, toată lumea e agitată şi învolburată”, a declarat “Popică”. El e omul care a salvat echipa de la retrogradare, a învins echipe ca CFR şi Dinamo, dar s-a plâns public de situaţia financiară a clubului. Au existat perioade de şase luni fără lefuri, au fost achitate, dar acum datoriile au ajuns iar la o întârziere de două luni. Astfel, conducătorii ar vrea să scape de un antrenor incomod.

Mai multe