Ţîră, Cantona de România. A bătut un suporter în Azerbaidjan

27 octombrie 2016 11:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cătălin Ţără, 22 de ani, tinde să devină un nou copil teribil al fotbalului românesc, genul de care e inflaţie prin Liga 1 şi de care nu prea mai aveam nevoie. Marţi seara, acesta s-a dat în stambă rău de tot şi o va păţi grav.

Legitimat la Neftci Baku, bucureşteanul n-a fost titular la azeri în meciul cu Karabaq, pierdut cu 2-0 de echipa lui, dar a intrat în minutul 86. În prelungiri, un fan al gazdelor a pătruns pe teren şi s-a îndreptat spre zona unde se afla românul, fără să fie însă agresiv. ĂPentru Ţîră n-a contat şi l-a luat pe acesta la pumni, continuând să-l lovească sălbatec chiar după ce forţele de ordine l-au imobilizat pe intrus. Toată lumea a rămas şocată de ce s-a întâmplat, arbtirul l-a eliminat pe Ţîră, iar Federaţia l-a suspendat pentru cinci etape. Mai mult, cei de la Baku iau în calcul să-i rezilieze contractul pentru acest incident regretabil. "Îmi pare rău pentru ce am făcut. Eu doar am încercat să îmi apăr colegul. Nu știu cum s-a ajuns așa departe", a declarat românul după ce s-a mai calmat.

Cătălin Ţîră este fiul fostului fotbalist al Rapidului, Fane Ţîră, şi a mai jucat în scurta lui carieră pentru ADO Den Haag, Braşov, Chiajna şi Rapid.

Mai multe