Toate belele sunt pe capul lui Neymar, Acuzat de viol, atacantul s-a accidentat grav și va lipsi de la Copa America

6 iunie 2019 12:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Neymar a avut cea mai proastă lună de când este în fotbal. El s-a accidentat grav și va lipsi de la Copa America, însă asta nu e singura problemă pe care o are pe cap.

Atacantul Neymar s-a accidentat şi a ieşit de pe teren în lacrimi, în minutul 21 al meciului amical câştigat de Brazilia, scor 2-0, cu Qatar. Neymar a suferit o accidentare la glezna dreaptă şi a fost dus la vestiare fără a putea pune piciorul în pământ. Verdictul medicilor nu a lăsat loc de interpretări: ruptură de ligamente la glezna piciorului drept.

În meciul amical de miercuri, golurile Braziliei au fost marcate de Richarlison şi Gabriel Jesus, în prima repriză.

Pentru Neymar, aceasta e doar ultima dintre problemele apărute. El a fost detronat din funcția de căpitan al naționalei Braziliei, după ce a lovit un spectator după finala Cupei Franței. Apoi, mai grav, a fost acuzat de viol de o tânără braziliancă. Aceasta spune că totul s-a întâmplat în luna mai, la Paris, ea venind special în Franța pentru a se întâlni cu fotbalistul după ce discutaseră mai mult timp pe rețelele sociale. Numai că lucrurile au degenerat și tânăra a depus o plângere pe numele sud-americanului.

Mai multe