Torje a bătut-o pe Galatasaray. Românul a înscris golul victoriei în poarta campioanei Turciei

25 august 2015 14:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabriel Torje a fost din nou împrumutat de Udinese, de această dată la Osmanlispor, fosta Ankaraspor. Ieri, "Piticul" a dat lovitura chiar pe terenul campioanei.

Pe Turk Telekom Arena, Torje a înscris la scorul de 1-1, aducând în minutul 51 victoria trupei din capitală. Podolski şi Sneijder n-au putut să întoarcă meciul în favoarea gazdelor, iar Osmanlispor detonează prima bombă a campionatului. Veştile bune pentru selecţionerul Anghel Iordănescu nu se opresc aici. Raul Rusescu a debutat şi el la Osmanlispor, fostul jucător al Sevillei intrând în ultima jumătate de oră. Din păcate, Genclerbirligi, echipa celorlalţi doi români din Turcia, Bogdan Stancu şi Iasmin Latovlevic, n-o duce deloc bine. Dacă Osmanlispor are patru puncte din şase posibile, Genclerbirligi n-a obţinut până acum niciunul şi e ultima în clasament.

Prima ligă din Turcia este condusă surprinzător cu punctaj maxim de Kasimpaşa, Antalyaspor, echipa lui Samuel Eto'o, şi Trabzonspor. Fenerbahce e pe locul 5, Beşiktaş pe locul 8, iar Galatasaray abia pe 13.

Mai multe