Torje şi-a spart capul în Turcia şi a fost aproape de o tragedie. FOTO

9 martie 2015 14:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Torje e opm de bază la Konyaspor, unde este împrumutat de Udinese până la finalul acestui sezon. Fotbalistul recunoscut pentru forţa sa, chiar dacă e destul de "pitic" era însă s-o păţească grav weekend-ul trecut.

În meciul de la Istanbul, cu cei de la Başakşehir, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani s-a accidentat grav în chiar ultimul de joc. Culmea, lovitura primită de Torje a fost la cap, el nejucând foarte des mingea prin acest procedeu tocmai din cauza înălţimii. Zelul de a câştiga însă un balon şi a aduce victoria echipei sale l-a făcut să-şi piardă atenţia şi să se ciocnească dur cu un adversar. Ţeasta fotbalistului nostru a cedat, acesta fiind scos de urgenţă de pe teren, plin de sânge, şi transportat cu salvarea la spital. Aici a fost cusut de medici şi starea lui e bună, chiar dacă rana arată destul de urât.

Acest incident a semănat foarte mult cu cel suferit de Cristi Chivu pe când juca la Inter, doar că fostul căpitan al naţionalei noastre chiar a fost la un pas de moarte.

Mai multe