Transfer de ultimă oră: Toşca a lăsat Spania pentru Italia

31 ianuarie 2018 12:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Până la vară, fundaşul român a fost împrumutat de la Betis Sevilla la gruparea Benevento din Serie A.

Zilele lui Alin Toşca la echipa andaluză Betis Sevilla erau numărate, iar acest lucru a fost confirmat azi, în ultima zi de transferuri în campionatele tari ale Europei.

Evoluând foarte puţin în acest sezon (6 meciuri), internaţionalul român avea nevoie de o altă provocare pentru a-şi continua cariera şi pentru a râmâne în atenţia selecţionerului Cosmin Contra. În cele din urmă, spaniolii de la Betis l-au trimis pe Toşca în campionatul Italiei, la formaţia de pe ultimul loc, Benevento.

Tranzacţia e una sub formă de împrumut până la finalul stagiunii, urmând ca italienii să aibă o opţiune de cumpărare definitivă, cel mai probabil în cazul în care vor reuşi minunea de a se salva de la retrogradare. După 22 de etape scurse din actualul sezon, Benevento n-a strâns decât şapte puncte, iar distanţa faţă de primul loc care garantează menţinerea în Serie A e de 12 puncte.

Azi, Alin Toşca a efectuat vizita medicală pentru noua sa echipă, debutul său putându-se consemna chiar duminică, în meciul de acasă cu Napoli. În vestiarul celor de la Benevento, Toşca nu-l va găsi însă pe atacantul George Puşcaş, care s-a transferat în urmă cu câteva zile la echipa de ligă secundă Novara.

Mai multe