"Tricolorii" mici se bat cu italienii!

10 august 2014 13:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamovistul Dorin Rotariu, convocat la echipa naţională under 21 pentru meciul amical cu Italia, a anunţat că "tricolorii" se pot impune în partida de la Ploieşti, programată miercuri, de la ora 19.30.

"Mergem să îi batem pe italieni. Noi avem un lot valoros. Într-un fel este bine că avem meciuri în picioare în campionat, iar ei nu. Pretenţiile la echipa naţională sunt mari. Vom viziona câteva meciuri ale Italiei, iar acest amical ne va arăta unde suntem", a spus Rotariu.

Jucătorul formaţiei FC Viitorul, Cristian Manea, de asemenea convocat, a declarat că va încerca să se refacă pentru acest meci, el având probleme la gleznă după un incident de la partida din Liga I cu CS Universitatea Craiova. "Fac tot ce este posibil să joc miercuri. Voi încerca să mă refac. La meciul cu CSU un adversar şi-a pus crampoanele pe glezna mea. Momentan mă doare foarte tare. Nu este nicio diferenţă între noi şi italieni. Dacă dai sută la sută la antrenamente nu ai cum să nu ajungi sus. De când am fost convocat la echipa naţională muncesc şi mai mult. Sper să fiu în lotul pentru meciul cu Grecia", a menţionat Manea.

Mai multe