“Tricolorii” s-au distrat cu georgienii

30 ianuarie 2016 21:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Echipa naţională a disputat primul meci amical al acestui an cu Torpedo Kutaisi, formaţia de pe locul zece din Georgia, elevii lui Iordănescu câştigând lejer cu scorul de 5-1.

Trupa divizionară a României a debutat în forţă în stagiul din Turcia. „Generalul” a convocat doar jucători din Liga I şi mutarea a fost câştigătoare, cinci fotbalişti marcând tot atâtea goluri.Pe bandă rulantă. Doar cinci minute a avut nevoie formaţia noastră pentru a deschide scorul, fundaşul Astrei, Enache, fiind primul care şi-a trecut numele pe tabelă. Imediat, Ivan, starul campionatului intern, a înscris şi el, iar pe finalul primei reprize Alibec a reuşit un eurogol, lob de pe partea stângă. La începutul părţii a doua, Răduţ a driblat scurt şi a dus scorul la 4-0, pentru ca Florin Tănase să puncteze în minutul 57. Rotariu a introdus mingea în poartă, însă a fost ofsaid, iar pe final georgieni au avut o reuşită de onoare.Au schimbat terenul. „Tricolorii” ar fi trebuit să joace cu trupa din Georgia pe terenul de la Gloria Sport Arena, dar gazonul s-a prezentat într-o stare foarte proastă şi atunci meciul a fost mutat la baza de la Maxx Royal, acolo unde echipa noastră e şi cazată.Steliştii, spectatori. Reghe şi-a dus elevii să asiste la meci, jocul desfăşurându-se la doar 12 kilometri distanţă de locul lor de cantonament, însă decizia a fost surprinzătoare în condiţiile în care antrenorul s-a contrat cu Iordănescu în privinţa selecţiei la lot. Atacantul din Ghencea, Marica, s-a întreţinut cu federalul Bodescu, iar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF şi actualul conducător al celor de la Voluntari, a fost şi el în tribune.

Program. Naţionala va continua seria jocurilor de verificare: marţi va întâlni pe Zimbru Chişinău din Moldova (ora 18.00), iar la data de 6 februarie se va duela cu FC Beroe Zagora, ora 17.00, echipă din Bulgaria. Partidele vor fi în direct la Digi Sport 1.  

Mai multe