Triplă după "triplă"! Luis Suarez a dat un gol pentru fiecare copil

29 octombrie 2018 12:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Luis Suarez de la FC Barcelona a reuşit o „triplă” în derby-ul cu Real Madrid la câteva zile după ce i s-a născut al treilea copil.

În termeni fotbalistici, uruguayanul Suarez a dat două „hattrick”-uri în decurs de numai şase zile. Mai întâi s-a bucurat acasă, în familie, apoi a distrul Realul în „El Clasico”.

Fără Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, marele meci Barcelona – Real Madrid (5-1) a fost un recital al catalanilor, cu Luis Suarez în postura de prim solist. Cu cele trei goluri (unul din penalty) de duminică de pe Camp Nou, „Canibalul” a ajuns la a noua reuşită personală împotriva marilor rivali din campionatul Spaniei, în 11 partide disputate.

„Am avut o săptămână specială, mai ales că în familia mea a apărut un nou membru”, a spus Suarez după meciul cu Real Madrid. De altfel, sud-americanul a celebrat golurile ridicându-şi tricoul şi arătând întregii lumi „tripleta” de acasă. „Bienvenido Lauti” (Bine ai venit, Lauti) a fost mesajul special al tăticului Suarez pentru al treilea său copil, născut marţea trecută. Pe lângă Lauti, atacantul Barcelonei şi soţia sa Sofia mai au împreună o fetiţă de opt ani, Delfina, şi un băieţel de cinci ani, Benjamin.

Mai multe