Trupa de commando a lui Şumudică, ciuruită de Galata

15 august 2017 20:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică şi-a început cu stângul mandatul pe banca tehnică a turcilor de la Kayserispor. În prima etapă a campionatului, gruparea din Anatolia a avut ghinionul de a se deplasa la Istanbul, pe terenul „leilor” de la Galatasaray.

„Vom merge acolo la victorie, ca un commando”, spunea Şumudică înainte de meci, încercând să le insufle jucătorilor săi o atitudine războinică. Rezultatul? Un 1-4 umilitor, cu trei goluri încasate de Silviu Lung în prima repriză şi cu Cristi Săpunaru depăşit cu regularitate de atacanţii Galatei. „Nu vreau să dau vina pe nimeni, am jucat cu o echipă mai puternică. Vreau să cred că a fost doar un accident minor”, a comentat la final Marius Şumudică.

De asemenea, referindu-se la „commando-ul” pe care l-a promis, fostul antrenor al Astrei a găsit o glumă potrivită cu care a ieşit din încurcătură. „Noi am venit cu săgeţi, dar ei au avut puşti. Asta e, uneori câştigi, alteori pierzi”, a spus Şumi. Kayserispor are ocazia să spele imaginea ruşinoasă de la Istanbul, echipa lui Şumudică urmând să joace două etape consecutive pe teren propriu, cu nou-promovata Goztepe Izmir şi apoi cu Osmanlispor.

Mai multe