Ţucudean recunoaşte că a mers la Steaua doar pentru trofee. A luat 3

11 noiembrie 2015 16:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

George Ţucudean a jucat în Ghencea un retur de campionat, trădându-şi sufletul de dinamovist. Nimeni nu i-a înţeles alegerea, dar acum, departe de Steaua, atacantul spune de ce a ales tricoul roş-albastru.

Deşi ne aşteptam să spună că totul s-a rezumat la bani, lucrurile stau diferit. "Nu regret niciun pic faptul că am fost la Steaua. Doamne fereşte! Orice experienţă contribuie la creşterea valorii de fotbalist. Am luat un campionat, am luat o cupă, Cupa Ligii, toate trofeele interne, deci nu am ce regreta. Astea rămân în CV-ul meu. O să vină fiul meu şi o să mă întrebe la un moment dat: 'Tati, ai fost fotbalist, ce trofee ai?'. Şi o să-i arăt că nu am stat degeaba. O să fie fotbalist şi o să vrea să mă întreacă, pentru că şi eu l-am depăşit pe tatăl meu. Orice lucru pe care-l fac reprezintă un pas înainte", a spus Țucudean, într-un interviu pentru Ring.

George Ţucudean n-are în acest moment echipă şi se antrenează cu UTA Bătrână Doamnă, din Liga a II-a, până când cineva se va interesa de serviciile lui.

Mai multe