„Tudor îşi bate joc de Astra de 17 de ani”

12 martie 2015 18:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

„Astralii” puteau întoarce handicapul din prima manşă, 3-0, dar în retur au marcat cu un gol mai puţin, 2-0. Însă, rezultatul a fost influenţat de „brigada” lui Alexandru Tudor, care nu a eliminat un stelist şi a anulat un gol gazdelor.

„Ce să zic? Luaţi-i interviu personajului aceluia cu barbă, care de 17 ani îşi bate joc de Astra”, s-a limitat să declare Ioan Niculae la finalul jocului de la Giurgiu. 

Dar, joi (12 martie), oficialii au detaliat pe pagina de facebook a clubului: „Alexandru Tudor a cerut «respect» înainte de meci, dar a oferit o prestaţie care i-a făcut pe suporteri să-şi aducă aminte de neeliminarea lui Kapetanos, când l-a făcut KO în careu pe Mureşan (Steaua – Astra din decembrie 2013, tot cu Tudor «în centrul atenţiei») sau de prestaţia de la Pandurii - Astra, din mai 2013, când Ioan Niculae anunţase şi recuzarea acestuia după ce nu văzuse un henţ clar în careu!”.

Discursul a continuat la fel de dur: „La 0-0, Fatai a fost faultat clar, din postură de ultim apărător, fără ca Toşca să fie trimis la cabine, Tudor şi asistentul Oniţa «neînţelegându-se în cască» ce au văzut sau n-au văzut. Apoi, la 1-0, Astra a mai marcat un gol, anulat pe motiv de ofsaid! Priviţi reuşita lui Rusescu, de 3-0, validată (n.r. în tur) şi pe ceea a Astrei, aparţinând lui Chiţu, anulată, în retur de asistentul Neacşu. Se observă «respectul» pentru fotbal cu ochiul liber?”.

Faze incriminante

  • În minutul 20. Alin Toşca l-a faultat din spate pe Fatai, scăpat singur cu portarul Niţă. Se impunea roşu pentru stelist şi lovitură liberă pentru Astra.
  • În minutul 80. Chiţu a marcat cu capul după o centrare din dreapta, dar arbitrul asistent Neacşu a arătat ofsaid.
Mai multe