Ultimele ore ale căpitanului! Ce-a făcut Astori înainte să moară

5 martie 2018 11:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a avut parte de o seară liniştită înainte să decedeze subit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică din cauza unui stop cardio-respirator.

Astfel, majoritatea jucătorilor Fiorentinei, inclusiv Astori, au preferat sâmbătă seară să urmărească în holul hotelului din Udine cele două meciuri disputate în Serie A, Lazio - Juventus (0-1) şi Napoli - Roma (2-4).

Apoi, la ora 22.30 (ora Italiei), Davide a urcat în camera colegului său Sportiello pentru o  partidă de FIFA pe PlayStation. La ora 23.00, Astori era deja în camera sa single, el preferând mereu să doarmă singur.

Portarul Sportiello le-a declarat anchetatorilor că Astori şi-a uitat ghetele în camera sa. "I-am dat un mesaj pe wattsup, dar mi-a spus că şi le va recupera dimineaţă", a declarat Sportiello.

În dimineaţa următoare, la ora 9.25, staff-ul Fiorentinei a remarcat cu surprindere absenţa căpitanului Astori, unul dintre jucătorii care nu întârziau niciodată la micul dejun. Un maseur s-a dus să vadă ce se întâmplă la camera 118, dar nimeni nu i-a răspuns, astfel că a achemat un angajat al hotelului pentru a intra în cameră cu cheia de rezervă. Au urmat clipe teribile, Astori fiind găsit fără suflare în pat, parţial acoperit de cearşafuri.

Mai multe