Umilit cu zâmbetul pe buze

8 martie 2017 20:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Arsenal Londra a ajuns o echipă de râsul lumii. Inclusiv jucătorul-vedetă al „tunarilor” a fost surprins cu gura până la urechi într-un moment în care coechipierii săi sufereau pe teren.

În mod normal, când eşti surclasat cu 10-2 (la general) în optimile Ligii Campionilor, e greu să mai ridici capul din pământ. Nu e şi cazul atacantului chilian Alexis Sanchez, care nu e deloc afectat de corecţia primită de la Bayern München, un dublu 1-5 fără comentarii, atât în deplasare, cât şi pe teren propriu. Aflat pe picior de plecare de la Arsenal, Sanchez a demonstrat că nu mai simte nimic pentru echipa antrenată de Arsene Wenger.

În returul de marţi de la Londra, sud-americanul a fost titular, dar a dormit pe teren şi a fost schimbat în minutul 73. Ajuns pe bancă, Alexis s-a aşezat lângă portarul Petr Cech şi s-a pus pe glume. Camerele de televiziune l-au surprins extrem de bine dispus şi cu un zâmbet larg pe care a încercat în zadar să-l ascundă în spatele palmei. Culmea, Sanchez a comis un gest similar şi la finalul săptămânii trecute, în derby-ul pierdut cu Liverpool (1-3), semn că e total nepăsător faţă de criza de rezultate a celor de la Arsenal.

Mai multe