Umilit de Vaslui, salvat de Steaua

24 august 2012 16:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La finalul sezonului trecut, după ce un retur excelent în tricoul Chiajnei, mai multe cluburi din Liga I l-au dorit pe mijlocaşul de 1,69 metri înălţime. În iunie, Adrian Porumboiu a declarat că l-a transferat oficial pe acesta la FC Vaslui.

Totul a fost însă o stratagemă a patronului moldovenilor, care putea să-l coste pe jucător un pas mare în carieră. „Porumboiu a spus că Popa e al Vasluiului, dar n-a semnat actele.El l-a ţinut blocat pe băiat o perioadă, ca o variantă de rezervă la Liviu Antal, cel pe care îl dorea cu adevărat. Când l-a luat pe Antal, l-a aruncat la gunoi pe Popa", a declarat o persoană din anturajul jucătorului.

Dezamăgit că a pierdut un timp în care n-a mai negociat cu nimeni, Popa n-a avut decât să se resemneze şi să înceapă campionatul tot cu Chiajna, pentru care a şi jucat în primele patru etape ale acestui sezon.

Salvarea a venit de la Reghecampf, care a reuşit să-l convingă pe Gigi Becali să-l aducă la Steaua, iar acesta a răsplătit până acum încrederea acordată.

Mai multe