Un american este "mai tare" decât Borcea

23 ianuarie 2016 19:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, fostul acţionar dinamovist, va avea în curând şapte urmaşi, proveniţi din relaţiile cu patru femei. Totuşi, peste Ocean, Cromartie, un alt personaj din lumea sportului, l-a depăşit. Potentul fotbalist plăteşte o pensie alimentară de 336.000 de dolari anual.

Antonio, un atlet de 31 de ani, a “jucat” mult “şi-n deplasare”. În 2010, cei de la New York Jets i-au dat un avans de jumătate de milion de dolari pentru a-şi putea plăti datoriile din urmă. Mai exact el a trebuit să achite pensia alimentară, una de 336.000 de dolari pe an, adică 3.500 de dolari lunar pentru fiecare dintre cei opt copii pe care-i are cu şapte femei. Interesant e că actuala soţie, Terricka, i-a dăruit o fată şi un băiat şi în curând va naşte gemeni, astfel că Cromartie va avea 11 urmaşi. Antonio vrea să desluşească acum misterul fiindcă şi-a făcut vasectomie, pentru a nu mai procrea, înainte ca soţia să-i spună că încă o pereche va veni pe lume.

Dă 336.000 $ pe an pensie alimentară

“Nu i-am zis imediat pentru că nu credeam că e posibil. Nu cred deloc că vasectomia este cea mai bună metodă de protecţie”, a spus Terricka. Jets i-a făcut un salariu de 32 de milioane pentru patru ani, dar restul de 25 pe care trebuie să-i mai ia în următoarele trei sezoane nu sunt garantate. Cromartie nu are cifre mulţumitoare şi trebuie să-şi revină, fiindcă altfel va rămâne fără contract şi-i va fi greu să întreţină cei 11 copii.

«Recordmanul», un fost baschetbalist: 14 copii cu nouă femei

Calvin Murphy îl face să roşească până şi pe Cromartie. Fostul baschetbalist al celor de la San Diego Rockets, în prezent Houston Rockets, a fost introdus în “Hall of Fame” în 1993. Dar nu doar pe teren era apreciat, ci şi-n afara lui. Murphy are 14 copii cu nouă femei, iar cinci dintre fiicele sale l-au acuzat de hărţuire, dar până la urmă a fost achitat. În prezent are 67 de ani şi e comentator tv.

Mai multe