Un arbitru român a oprit meciul după ce un fotbalist l-a strâns de testicule!

21 aprilie 2015 13:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Fluieraşul" Marin Taloş a fost pedepsit pentru că a dat un fault împotriva gazdelor. Faza şocantă s-a petrecut în liga a IV-a în meciul de duminică dintre Flacăra Halmăşd şi AS Real Crişeni.

Episodul s-a întâmplat în liga inferioară Sălaj, acolo unde un alt arbitru, Cristian Puşcaş, a fost lovit de mai multe ori în etapa trecută, în jocul CS Crasna – Benfica Ileanda, a relatatat ziarul “Sportul Sălăjean".

Flacăra Halmăşd, nimeni alta decât fosta campioană a judeţului Sălaj, a acuzat vehement arbitrajele din acest retur, iar nervii au explodat în meciul de duminică, de la Halmăşd. Pe fondul unui joc foarte bun a celor de la Crişeni, scorul era 1 - 4, în minutul 70, la un fault pentru oaspeţi, arbitrul Alexandru Marin Taloş a fost înconjurat de un grup de jucători de la Flacăra. S-a făcut un meleu, iar Ioan Borciu, unul dintre cei mai vechi jucători ai Halmăşdului, a venit prin spatele “centralului” şi l-a prins puternic de testicule!

“Este adevărat! Şi nu m-a gâdilat, m-a strîns cu toată puterea. Apoi s-a iscat o ditamai nebunia între jucătorii celor două echipe. N-am avut încotro şi am fluierat finalul! Chiar aşa am scris şi în raport, era în pericol integritatea noastră corporală”, a spus arbitrul, conform gsp.ro.

Mai multe