Un fost fotbalist din Liga I, la un pas de o tragedie la Mondiale

20 iunie 2014 11:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Partida Uruguay - Anglia (2-1) a avut un episod care se putea lăsa cu urmări foarte grave pentru un fost jucător de la CFR Cluj.

Uruguayanul Alvaro Pereira a fost lovit cu genunchiul în tîmplă de englezul Sterling, după un dribling al acestuia. Pereira a rămas pe gazon inconştient, fiind nevoie de intervenţia medicilor, pentru ca el să-şi revină. Scos la marginea terenului, Pereira urma să fie înlocuit, la recomandarea medicului echipei, însă el a refuzat să iasă de pe teren, insistând să joace îmn continuare. Antrenorul l-a lăsat, iar Alvaro a reintrat în joc, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Uruguayului, în partida cu Anglia.

Alvaro Pereira (28 de ani) s-a remarcat la CFR Cluj, în sezopnul 2008-2009. Ardelenii l-au vândut apoi la FC Porto, de unde, după doi ani, a ajuns la Inter Milano. Acum el joacă la Sao Paolo.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe