Un „moş” de 46 de ani pe lista lui Becali?

6 august 2018 13:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FCSB e interesată de un mijlocaş camerunez de 21 de ani acuzat că şi-ar fi ascuns vârsta reală. Despre Joseph Minala s-a spus că e mai bătrân cu 25 de ani decât vârsta din buletin.

În căutarea unui fundaş central, oficialii FCSB s-au împiedicat pe parcurs de CV-ul unui mijlocaş camerunez care a evoluat ultima dată la Salernitana, în Serie B. Presa italiană susţine că vicecampioana României s-a înscris alături de alte câteva echipe din Cizmă (Spal, Frosinone şi Parma) în cursa pentru achiziţionarea lui Joseph Minala.

Aflat în proprietatea celor de la Lazio Roma, acolo unde a ajuns în 2013, camerunezul a jucat doar trei meciuri pentru echipa din capitala Italiei, fiind apoi împrumutat pe la alte cluburi. Mult mai interesantă este povestea ţesută în jurul vârstei reale pe care o are Minala. Mai exact, un ziar din Senegal a publicat în 2014 un interviu halucinant cu jucătorul dorit de FCSB. „În realitate nu am 17 ani. Am semnat imediat contractul cu Lazio pentru a trimite bani familiei mele, rămase în Camerun. Voi sărbători 42 de ani în luna august, sper ca cei de la Lazio să mă păstreze”, ar fi spus Minala. Ulterior, fotbalistul a negat vehement veridicitatea interviului, însă un sâmbure de adevăr tot trebuie să existe.

Cel mai cunoscut caz de fotbalist care şi-ar fi ascuns data naşterii este conaţionalul lui Minala, celebrul Roger Milla (acum în vârstă de 66 de ani), cel care a dat două goluri în poarta României în 1990, la Mondialul din Italia. Milla a fost acuzat că e cu câţiva ani mai în vârstă, infinit mai puţin decât presupusa minciună a lui Joseph Minala.

Mai multe