Un napoletan a incendiat un taxi pentru că transporta un ucrainean

24 noiembrie 2016 11:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Partida de pe San Paolo era decisivă pentru italieni, care cu o victorie se puteau califica direct în optimile Ligii Campionilor. Dinamo Kiev a venit însă în Campania croită să nu piardă şi însoţită de mulţi fani care s-o susţină în demersul ei.

Din păcate, incidentele au fost inevitabile. Înainte de joc, străzile din jurul stadionului au fost adevărate câmpuri de luptă între fanii celor două cluburi, aceştia bătându-se în stilul englezilor cu ruşii, de la Euro 2016. Dacă răfuielile nu s-au lăsat cu victime, nu incident revoltător a fost la un pas să se soldeze cu moarte a două persoane. Un napoletan a aruncat un coktail molotov într-un taxi în care credea el că se află un suporter ucrainean. Maşina a luat foc şi a ars ca o torţă, dar din fericire, atât şoferul cât şi pasagerul au reuşit să iasă la timp. Atacatorul n-a fost prins pentru că purta cagulă, dar forţele de ordnie încă fac cercetări.

cu Vlad Chiricheş rezervă neutilizată, Napoli - Dinamo Kiev s-a încheiat până la urmă 0-0, semn că emoţia a fost mai mult în afara stadionului, decât înăuntru.

Mai multe