Un supravieţuitor de la Chapecoense a făcut primii paşi!

8 decembrie 2016 12:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Brazilienii de la Chapecoense se deplasau în Columbia cu avionul, dar aeronava s-a prăbuşit şi 72 de oameni au murit. Unul dintre supravieţuitori, Alan Ruschel, a fost internat în spitalul San Vicente de Rionegro, din Medellin, şi la nici două săptămâni de la accident a arătat că recuperarea decuge foarte bine şi chiar a început să meargă.

Fotbalistul de 27 de ani a început să păşească, el fiind ajutat de unul dintre cei din staff-ul medical. "Aş vrea să vă spun că mă refac foarte bine şi voi reveni curând în Brazilia pentru a-mi încheia recuperarea. Aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi afecţiunea pe care le-am primit. Vă mulţumesc foarte mult!", a spus fotbalistul pe o reţea de socializare.

Fundaşul a anunţat că vrea să joace din nou.

Avionul British Aerospace 146 al companiei Lamia s-a părbuşit în munţi în apropierea aeroportului din Medellin. Au murit 72 de oameni, printre ei fiind şi jucătorii şi antrenorii celor de la Chapecoense, echipa urmând să joace prima manşă a finalei Cupei Sudamericana, împotriva columbienilor de la Atletico Nacional.

Mai multe