Un vrăjitor ghanez l-a «rupt» pe Ronaldo?

5 iunie 2014 17:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dacă ar fi să ne luăm după spusele vrăjitorului din Gha­­na, Cristiano Ronaldo n-are nici o şansă să se refacă la timp pentru a putea juca la Mondialul din Brazilia.

Ghinionul lui Ronaldo pare să fie faptul că naţionala Portugaliei a picat în grupă cu Ghana la turneul final care stă să înceapă. Cu scopul de a-şi ajuta conaţionalii în confruntarea directă cu lusitanii, un anume Nana Kwaku Bonsam susţine că a făcut vrăjile necesare pentru a-l accidenta pe Ronaldo. Vedeta lui Real Madrid n-a jucat încă nici un meci de la finala Ligii Campionilor, suferind în aceste zile de o tendinită la genunchiul stâng şi de o întindere la coapsă.

"Am zis încă de acum patru luni că îl voi face pe Ronaldo să rateze Mondialul sau cel puţin meciul cu Ghana (n.r.: programat la 26 iunie)", a spus vrăjitorul african, care ar fi fost ajutat în demersul său de patru câini.

"Cu ajutorul lor i-am insuflat lui Ronaldo un spirit special numit Kahwiri Kapam. E vorba de o accidentare care nu poate fi vindecată de nici un doctor. Azi e în genunchi, mâine apare în coapsă, apoi în altă parte", a precizat Nana Kwaku Bonsam.

Dacă Ronaldo e victimă a vrăjitorilor din Ghana, Leo Messi a intrat el însuşi în rol de vrăjitor. Înainte de amicalul disputat de Argentina contra modestei naţionale din Trinidad-Tobago (scor 3-0 pentru „pume"), unul dintre adversarii lui Messi s-a apropiat de starul Barcelonei şi a făcut o plecăciune în semn de respect. Până la urmă, deşi a jucat toate cele 90 de minute, Messi nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Momentul accidentării jucătorului englez

Abia revenit după o accidentare de durată, mijlocaşul lui Arsenal a prins totuşi lotul Angliei pentru Cupa Mondială. Ei bine, Oxlade-Chamberlain a suferit miercuri seară o altă accidentare în amicalul cu Ecuador (2-2), prezenţa sa în Brazilia atârnând acum de un fir de aţă. În meciul cu ecuadorienii, britanicul şi-a sucit genunchiul drept după un contact cu un adversar şi aşteaptă rezultatele  investigaţiilor medicale pentru a vedea cât de gravă e situaţia.

Mai multe