Universitatea Craiova a rămas fără antrenor

7 mai 2020 12:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a reușit o premieră tristă în fotbalul mondial: e prima echipă care s-a despărțit antrenorul în pauza provocată de pandemia de coronavirus.

Contractul antrenorului Corneliu Papură cu CS Univeristatea Craiova a fost reziliat, clubul precizând că negociază cu un alt tehnician peluarea echipei. Ciudățeniile despărțirii continuă, pentru că, așa cum au anunțat într-un comunicat, totul s-a întâmplat acum aproape o săptămână, deși s-a anunțat abia ieri! Cel mai probabil, fostul international a fost pus pe liber începând cu 1 mai. ”Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială. Suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie”, a anunţat clubul oltean. Cele mai mari șanse de a fi numit la cârma echipei le are Edi Iordănescu, în prezent la Gaz Metan Mediaș. Patronul echipei, Mihai Rotaru, a declarat la ProX că ”Papură şi-a dat demisia. Am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului”, a spus el.

În vârstă de 46 de ani, Papură a avut două mandate de antrenor principal la Craiova în ultimele 12 luni. Mai întâi, din aprilie 2019 până la 31 august și de la 5 ianuarie până la 1 mai 2020. Între cele două mandate a fost secundul lui Victor Piţurcă.

Mai multe