Universitatea Craiova a uitat să se mai apere

19 iulie 2019 16:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Trei meciuri oficiale a disputat Universitatea Craiova în acest sezon și pe toate le-a câștigat cu același scor, 3-2. Unul în campionat, cu Academica din Clinceni, celelalte în turul 1 preliminar al Ligii Europa, cu Sabail (Azerbaidjan).

Normal că oltenii au fost mulțumiți de victorii, însă și-au declarat îngrijorarea față de defensivă. “O relaxare la 2-0. În trei minute, pur şi simplu, am cedat pe două greşeli pe fond de relaxare. Dar am dat dovadă de caracter. Am rămas concentraţi şi am reuşit să câştigăm”, a spus Papură la Look Plus. Mai aspru în declarație a fost Bogdan Vătăjelu, care a marcat în minutul 54: “Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că ne-am relaxat. Luăm goluri extraordinar de uşoare. Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic. Dar să luăm şase goluri în trei meciuri nu e bine deloc. Trebuie să ne concentrăm mai mult”.

În turul 2 preliminar al Ligii Europa, Universitatea Craiova va întâlni pe Honved Budapesta. Partida tur e programată în 25 iulie, iar returul în 1 august.

Mai multe