Universitatea Craiova, al cincilea meci fără victorie: a făcut egal la Botoșani

6 decembrie 2021 21:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a uitat să câștige și postul antrenorului Laurențiu Reghecampf este în pericol. Oltenii au terminat la egalitate, 2-2, la Botoșani.

Partida de la Botoșani a avut de toate: răsturnări de scor, penalty ratat și greșeli de arbitraj, care în campionatul României par la ordinea zilei. Scorul a fost deschis de atacantul oaspeților, Koljic, care a marcat în minutul 31 după ce a primit o pasă de la Ivan, care tocmai faultase un apărător advers.

Egalarea a venit după doar patru minute, prin Kage. Apoi, a venit momentul lui Andrei Ivan, atacantul oaspeților ratând un penalty în minutul 37. Cum ratările se răzbună, Edjouma, de la gazde, și-a adus echipa în avantaj în minutul 42.

În minutul 58, Gustavo a readus egalarea, acest 2-2 fiind și scorul final al meciului. Un meci care a consfințit criza în care se află Universitatea Craiova, care de cinci meciuri nu a mai bătut pe nimeni. Ea se află la a doua remiză consecutivă, precedentele trei meciuri fiind înfrângeri. Cele 13 puncte pierdute au coborât-o pe Universitatea pe locul 4, după ce acum o lună erau pe doi și părea singura formație care putea să le pună probleme celor de la CFR Cluj.

Mai multe