UPDATE: Becali l-a convins pe Rădoi să revină la echipă!

21 august 2015 13:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După o discuție de câteva ore cu patronul Gigi Becali, Mirel Rădoi a decis să nu mai plece. Dimineață, el a anunțat în vestiar că nu va mai continua la Steaua.

UPDATE: Gigi Becalia  reușit să ia legătura cu finul Rădoi și l-a chemat la o discuție. Au vorbit câteva ore, dar, la final, vestea bună a venit pentru jucătorii și fanii campioanei. Mirel va continua la echipă.

”E adevărat, a vrut să renunțe. A fost la echipă, dar n-a fost vehement, m-am interesant, am vorbit cu cei din staff. Era pe picior de renunțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua. Mai multe detalii nu are rost. A fost foarte greu să-l conving. El a vrut să schimbe ceva la echipă. Eu i-am spus că din punctul meu de vedere mie mi-a plăcut jocul, am dominat adversarii. I-am zis că trebuie să fie mai sever doar", a spus Becali.

După eşecul ruşinos cu Rosenborg, 0-3 în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa, Mirel Rădoi a decis să renunţe la postul de antrenor principal al roş-albaştrilor.

Rădoi s-a întâlnit astăzi cu jucătorii Stelei şi a făcut anunţul demisiei în vestiar.

Mirel Rădoi a fost numit oficial ca antrenor al Stelei pe 9 iunie şi a ratat toate obiectivele echipei în această vară. Cu Rădoi antrenor, Steaua a pierdut Supercupa României, a fost eliminată din drumul spre grupele Ligii Campionilor şi a compromis calificarea în grupele Ligii Europa.

Mai multe